Tromsøterminalen er Nord-Norges desidert største fryseterminal og tørrlager med sine over 17.000 kvm. Svalinn er stolt totalentreprenør for prosjektet
Staur Fjellbakeri leverer en rekke produkter til dagligvaremarkedet, til matkasser med flere, og har nå fått ny fabrikk i Tolga.
På vegne av Kunnskapsdepartementet oppfører Statsbygg det nye veterinærbygget på Campus Ås hvor Veterinærinstituttet og Veterinærhøgskolen samles.
Biomega fremmer innovativ bioteknologi for å frigjøre den fulle ernærings- og funksjonelle verdien av lakseindustrien.
Pelagia Bodø Sildoljefabrikk sin historie strekker seg helt tilbake til 1904 og driver i dag med hygienisk produksjon av fiskemel og fiskeolje.
Baker Brun flytter produksjonen fra Damsgård til et nytt produksjonsbygg på Espehaugen, som er skreddersydd av Svalinn.
Svalinn er totalentreprise for et stort og moderne produksjonsanlegg for mottak, vask, sortering og pakking av løk og gulrot i Stange Næringspark.
Siden starten i 1991 har Sørlandskjøtt hatt mål om å etablere seg i toppsjiktet av matprodusenter. Nå har de ny fabrikk med hjelp fra Svalinn.
Møllhausen Furuset i Oslo bar tidligere navnet Martin Nordby, som var en kjent baker i Oslo. Svalinn har hatt gleden av å oppgradere kjølerommet.
Svalinn, på oppdrag fra Hent, var med å bygge Norsk Kylling sin nye fabrikk på Orkanger.
Lerøy Laksefjord investerer for å skape verdens mest moderne verdikjede. Svalinn har bistått som underentreprise i oppbyggingen i Lebesby, Finmark.
Svalinn var totalentreprenør for Cermaq sitt nye, moderne foredlingsanlegg for laks.
Svalinn har vært hovedentreprenør for utvidelsen av fryselageret i fantastiske omgivelser på Træna. Bygget ble overlevert i oktober 2020.
Svalinn er underentreprenør for den nye laksefabrikken på Mårøya i Trøndelag.
Svalinn var totalentreprenør på utvidelsen av lakseslakteriet til SalMar på Frøya.
For et av de største lakseslakteriene i Norge, bidro Svalinn, på oppdrag fra HENT, på miliardutbyggingen på Senja.