Horeca

DagligvareSkip og offshoreMatproduksjonHorecaLogistikkTotalenterprise

Uavhengig av behov, størrelse og kompleksitet, skreddersyr vi den perfekte løsningen for våre kunder. Svalinn tar på seg alt fra enkle leveranser av mindre kjølerom til store lagerbygninger som krever langt mer rådgivning og prosjektering.

Safari Catering

Svalinn var underentreprenør for nye produksjonsbygget til Safari Catering i Bergen.

Delentreprise
Horeca
Matproduksjon
Kjølelager
Fryselager
Austevoll Laksepakkeri

Austevoll Laksepakkeri: 14.500 m² toppmoderne fasiliteter med fokus på bærekraft, energieffektivitet og robotteknologi.

Totalentreprise
Fiskeindustri
Kjølelager
Fryselager
Tyrholm & Farstad

14.300 m² ny logistikkterminal på Flatholmen med fokus på bærekraft, solenergi og effektiv vareflyt for Tyrholm & Farstad.

Totalentreprise
Logistikk
Solceller
Varmegjenvinning
MUNCH

Nye Munchmuseet har verdens største samling av Edvard Munchs kunst, og Svalinn har hatt gleden av å levere kjølerom og fryserom til det nye museet.

Restaurant
Kjølerom
Fryserom
some alt text
Britannia Hotel - Speilsalen

Trondheims eldste hotell stengte dørene for å totalrenovere hele bygget, hvor Svalinn på oppdrag fra T. Myhrvold har vært involvert.

Restaurant
Horeca
Fryserom
Kjølerom
Produksjonslokaler
YX Osterøy

Den nye YX-stasjonen stod ferdig i slutten av 2020 etter 10 ukers oppussing. Stasjonen er på ca 600m2 og er lokalisert på Osterøy utenfor Bergen.

Bensinstasjon
Kjølerom
Fryserom

Hvis du vil diskutere et prosjekt, ring oss på 66 77 50 00, eller bruk skjemaet nedenfor!

Oops! Something went wrong while submitting the form.